Côte d´Azur - Teatre Lino Ventura - Nice
Vælg emne ved at klikke på billede nedenfor/
Choose subject by clicking on the picture below

Antibes
Cannes
Lerin islands
Cap Ferrat
Villa Rothschild
Marseille
Nice generel
Nice sightseeingtour
Chagall museum - Nice
Nice - Franciscanerkloster
Theatre Lino Ventura
St Paul de Vence
Hyeres, Menton m.fl.
Filmbyen og Lerinøerne
Kaninquinden
Te hos Baronesse Rothschild
Livets scene foran teatret
Nice is nice
Nice på dansk
France guide
Nice in English
Provenceweb in English
Ann-Vibekes oplevelse
Nice tourism
Nice Webcam
Guide Riviera
Provenceposten
Dansk-fransk guide
Antibes/Juan-les-Pins
Menton in English
Cap Ferrat in English
Villa Rothschild in English
Cannes
DK-Franceguide om Cannes
Festivalguide - Cannes
French Railways
Nice Airport
Teatre Lino Ventura, Nice

Beliggenheden er helt unik. Vi befinder os i den yderste nordøstlige kant af den franske middelhavsby Nice. Det er et yderst råt område, der beboes af mange nordafrikanske indvandrere med muslimsk trosbaggrund samt af andre af samfundets mindre velstående personer. Hertil kommer folk - der af den ene eller anden grund - har tilfredshed i eller behov for at skjule sig. Der er afskallede betonbyggerier, brændte bilvrag, nussede caféer, hvor alskens ord og aftaler af forskelllig substans og betydning passerer henover det plettede cafébord. Der er nærmest et sprog i sproget, en indforståethed, der ofte ses i ghetto-lignende områder.
Derfor er det vanskeligt at forestille sig det bedre borgerskab (hvis det findes ), ankomme standsmæssigt i lange selskabskjoler, smukke lange hvide handsker, elegante sko, smokingklædte osv. Alt sammen piftet op med diverse smykker og dyre armbåndsure på vej ind i foyeren i Theatre Lino Ventura. Sådan har det måske været engang! - I dag anvendes teatret primært til diverse koncerter med mere eller mindre talentfulde bands og publikum er en blanding, primært i de yngre årgange.
Turistbureauerne advarer ligefrem turister mod at tage "derud". 168 Boulevard de l'Ariane lyder som en mondæn adresse, men…..absolut nej. Teatret står just ikke nævnt under "seværdigheder". Erkendt - det er en særlig oplevelse. Hvis man(d) skulle forvilde sig derud efter mørkets frembrud, er det nyttigt at kende mindst en beboer i området eller også have kulsort bælte, 7 Dan i karate, Kung Fu eller Wing Tsun - så er læseren advaret .

English-spoken guests are most welcome to enjoy the pictures above and the links below.