Forside/Frontpage
Mad
Food
Webmaster
Andesteg/Roasted duck
Othellolagkage / Othello layer cake
Ost / Cheese
Klik på billedet

Click on the picture

Dansk mad er ikke just verdens sundeste. Mange års traditioner har skabt nogle kendte madprofiler. Mad er for nogle en videnskab, for andre en udfordring, for alle en nødvendighed og for mig selv oftest en behagelighed.
Jeg er hverken gourmet eller gourmant. Interesserede i denne disciplin har større glæde ved at klikke ind på www.dk-kogebogen.dk - Jeg føler mig privilegeret over at kunne spise mig mæt hver dag. Madlavning interesserer mig ikke, formentlig fordi jeg er for utålmodig til denne disciplin. I mit voksne liv har alle mine nære kvindelige partnere (undt. een, der så havde andre kvaliteter ) været excellente i madkunst. De danske retter mørbrad, frikadeller, flæskesteg m. sprød svær samt wok-retter af forskellige typer og fjerkræretter er alle dejlige. Wienerschnitzel, hamburgerryg og Nasi Goring (indonesisk risret) var med i opløbet, men efter nærmere eftersmag er det følgende:

Danish food isn´t the most healthy in the world. But centuries of traditions have created some wellknown food-profiles and - traditions.

Food is science, at least for some. I myself ain´t gourmet nor gourmand. For everyone food is a need and for some - like me - a pleasant occasion. I feel myself very privilege to eat enough every day.

Cooking isn`t my favourite or hobby, luckily I have always had some female partners, who were fine or excellent in the noble art of cooking. Danish dishes like tenderloin, meatballs, roast pork with crispy crackling and wok-dishes are nice. Again Wiener Schnitzel, smoked saddle of pork and Nasi Goring (Indonesian dish) were in the finish. However a more sensitive taste..

Information om brød
Brød/Bread