Restaurantens hjemmeside
Restaurant Klubben på Enghavevej i København V er en ældre,klassisk dansk restaurant. Spisekortet indeholder veltillavede danske retter. Portionerne er rigelige. Priserne er acceptable. Betjeningen er kontant og folkelig. Der er gårdhave om sommeren og selskabslokaler på 1.sal.

Denne restauranttype er der desværre ikke så mange tilbage af i Danmark. Jeg har gæstet dette sted talrige gange med forskellige ledsagere; altid okay.

Det er ikke den finere franske madlavning, men det er dansk på en rigtig god måde. Flere kendte kunstnere har gæstet dette sted, ligesåvel som tusindvis af mindre kendte og tilfredse gæster over mange år.

Restaurant Klubben - the Club - is a typical Danish restaurant from the old school. The food is pure Danish and the service is straight forward and polite.

If you visit Copenhagen, do try this side of the older Danish restaurant miljoe. It will provide you a certain experience about the older typical Danish kitchen and visualize a certain labour-part of the old Copenhagen.

If you are staying at the Town Hall Square, face West and follow the Vesterbrogade, until you reach a certain street by name Enghavevej on your left after about 15 min. walk. Turn left and you shall spot the restaurant in the start of the street on your right down side. Do try it!