4 Best
blog-
contributions

Webmaster
4 Bedste
blogindlæg

Ich bin ein Berliner
The Queen
Den hvide tirsdag
As my blogs are all in Danish so far, this judgement has no further interest for English speaking guest.
Klik på bill. >>>>>>>
Click on the pict. >>

Gre-No-Li er slut
Der er i skrivende stund produceret > 500 blogindlæg af variende emner, som nærmere kan ses på masterbloggen www.hulegaard.dk/weblog.
Siden primo marts 2007 er skrevet og skrives gns. 4-5 indlæg/uge på min masterblog. Det bliver viderekopieret til de landsdækkende blogs Avisen.dk, smartlog (Fyens stifttid.), TV2 blog samt Urbanblog; sidstnævnte har flere gange bragt uddrag af mine private "anmeldelser" af film og restaurant osv. i uddrag i Urban-avisen.

Der tilstræbes løbende en variation i emner og substans. Det er naturligvis implicit, at bloggen præsenterer stofområder, der er særdeles velkendt eller rimeligt kendt fra webmasterens skrivepult. De primære interesseområder er politik, historie, udvalgte sportsgrene, færger samt kultur. Sidstnævnte er igen primært film, teater og diverse kunstarter. - Andre emner, der f.eks. er dags- eller tidsaktuelle, indgår med individuel stillingtagen også i bloggens substans.

4 Bedste indlæg var mega-svært at vælge. Ethvert skrivende individ ved godt i sin indre skabende genetik, hvornår det er > godt, hvornår det er hæderligt og hvornår det er hastværk/bras. - Denne udvælgelse er reelt dynamisk. Der kommer forhåbentligt fremtidige blogindlæg, der er (endnu) bedre. Alle fire indlæg har været pænt besøgt på mine blogs (> 500 unikke), men det var ikke kriteriet....bestemt ikke.

Masterblog
Avisen.dk
Smartlog-Fyens stiftstid.
TV2 blog
Urbanblog